Snel leren

logo_certificering logo
Meer leren in minder tijd en tóch beter onthouden, wie wil dat niet? De overgang van de basisschool naar de middelbare school is voor veel leerlingen een sprong in het diepe; ineens heb je wel 10-15 vakken waar je huiswerk voor krijgt en moet je van de één op andere dag een meester in het plannen en organiseren van je huiswerk zijn.Tijdens de cursus “snel leren = leuk leren” van Time 2 Control,  krijg je meer grip op je huiswerk door dit beter te plannen en organiseren. Daarnaast krijg je inzicht in jouw manier van leren en technieken om dit te verbeteren. Zo leer je 2-3x sneller lezen, samenvatten met behulp van mindmappen en beter onthouden dankzij geheugentechnieken.De volgende vragen worden tijdens de cursus beantwoord:
  • Hoe pak ik het beste mijn huiswerk aan? 
  • Hoe bouw ik het leren voor een proefwerk of tentamen op?
  • Hoe leer ik sneller te lezen en tegelijkertijd beter te onthouden?
  • Hoe kan ik hetgeen ik leer, langer onthouden?
  • Hoe maak ik leren leuker?
Voor middelbare scholieren en studenten. De cursus is geschikt voor middelbare scholieren  van VMBO-TL tot en met Gymnasium en voor studenten van zowel MBO, HBO als universiteit.
De cursus bestaat uit zes weken 1 uur les.
De cursus is uitermate geschikt voor leerlingen met dyslexie. Tijdens de cursus leer je snellezen waardoor je meerdere woorden tegelijk gaat lezen. Hierdoor gaat het lezen sneller en bovendien verdraai je minder snel de letters binnen de losse woorden. Bij leerlingen met ADHD wordt door het snellezen de focus enorm aangescherpt waardoor de concentratie stijgt en kinderen in minder tijd toch redelijk veel kunnen lezen. Hoogbegaafde kinderen zijn vaak didactisch erg sterk maar hebben regelmatig moeite met structuur en zoeken steun bij het leren van leer- en werkstrategieën. Zij hebben behoefte aan autonomie, ruimte om zelf te kiezen en zelf te ontdekken. Daarnaast zoeken zij intellectuele stimulans, uitdaging op het eigen niveau.

banner_728x90Bel voor meer informatie: 06-53919497 of vul het contactformulier in.


Reacties zijn uitgeschakeld.